Software herstel (herinstalleren iOS i.v.m. problemen. ( Iphone )

Software reparatie Apple iPhone 6s 11 Pro| software herstel

Wij herstellen de iphone met DATA-behoud.

Ervaart u problemen met de iPhone 6s die ontstaan zijn dankzij een fout in de iPhone software? Kunt u bepaalde iPhone apps niet meer openen of start de iPhone 6s niet meer volledig op? DoctorPhone kan waarschijnlijk de iPhone 6s software volledig herstellen.

Onderstaande klachten weergeven veelal dat er problemen zijn met de iPhone 6s (ios) software:

  • Bepaalde standaard apps werken niet meer
  • Accu iPhone 6s 7 8 11 Pro gaat snel leeg ( kan zowel de accu als de software zijn )
  • iPhone 6s (ios) werkt langzamer dan op het begin
  • iTunes logo bij opstarten iPhone 6s
  • Update  iPhone 6(s) is mislukt, nu start de iPhone niet meer op
  • Foutcode bij iPhone 6s herstellen via iTunes

Bovenstaande klachten zijn de meest voorkomende klachten die wij binnen krijgen met betrekking tot de iPhone 6s software. Ook kan het zijn dat bijvoorbeeld de accu problemen te verwijten zijn aan een slechte / defecte accu. Ook foutcode’s in iTunes kunnen de oorzaak zijn van een hardware matig probleem van de iPhone 6s. DoctorPhone kan altijd uitsluiten waar het probleem is ontstaan en deze oplossen.

Reparatieduur iPhone 6s software reparatie

De reparatieduur is moeilijk te voorspellen, meestal lukt dit binnen 1 uur maar het kan ook een gehele werkdag duren. Dit is afhankelijk van waar het probleem in zit, is het inderdaad puur en alleen een software probleem dan is dit binnen 1 uur te verhelpen. Indien het niet alleen dankzij de software komt kan het langer duren voordat wij weten waar het probleem dan wel is ontstaan.

Kosten software reparatie iPhone 6s

De kosten voor het herstellen van de iPhone 6s software zitten op 35 euro incl BTW en 3 maanden garantie. Dit zijn de kosten indien het probleem volledig dankzij een fout in de software ontstaat.

Het kan helaas wel voorkomen dat de software niet (meer) goed functioneert dankzij een defecte onderdeel (bijvoorbeeld een defecte camera of laadconnector). DL zal in zo’n situatie tijdelijk het onderdeel vervangen om vervolgens alsnog de software te herstellen, vervolgens plaatsen wij het ‘’oude’’ onderdeel terug om te zien of de iPhone goed blijft werken. Indien dat zo is blijven de kosten op 35 euro.

Het kan ook voorkomen dat de iPhone 6s slecht functioneert na het terugplaatsen van het ‘’oude’’ onderdeel, indien dat zo is zal DL met u overleggen over eventuele extra kosten. Indien u akkoord gaat met de eventuele extra kosten voor een nieuw onderdeel betaald u 15 euro voor de software + het nieuwe onderdeel.

Maak een afspraak : 06 850 26 746